Siseministeerium maksis väärtuspõhiselt käitunud töötajatele preemiat (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Siseministeerium määras ühekordse preemia kuuele töötajale, kellest nelja puhul põhjendas seda muu hulgas tunnustusena erakordselt väljapaistva väärtuspõhise käitumise eest.

Kantsler Lauri Lugna allkirjastatud käskkiri näeb ette, et kuus töötajat saavad ühekordset preemiat vahemikus 1314 eurost kuni 2000 euroni, vahendas ERRi uudisteportaal.

Kui osa preemiasaajaist on käskkirja kohaselt saavutanud oma töös ootuspärasest paremaid tulemusi, siis nelja töötaja puhul on põhjuseks ka erakordselt väljapaistev väärtuspõhine käitumine.

Küsimusele, kas väärtuspõhist käitumist tuleb siseministeeriumis sedavõrd harva ette, et see vajab premeerimist, vastas ministeeriumi kommunikatsiooninõunik Olja Kivistik, et väärtuspõhise preemiaga tunnustatakse neid töötajaid, kes on saavutanud oma töö eesmärgi, kuid lisaks teinud midagi enamat.

«Silmapaistva väärtuspõhise käitumise eest preemia määramine annab siseministeeriumil võimaluse näidata, et me hindame seda, kuidas inimesed oma tööülesandeid täidavad,» põhjendas ta.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles