Raivo E. Tamm kandideerib valimistel Isamaa nimekirjas (8)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Raivo E. Tamm kandideerib riigikogu valimistel Isamaa nimekirjas.
Näitleja Raivo E. Tamm kandideerib riigikogu valimistel Isamaa nimekirjas. Foto: ISAMAA

Armastatud näitleja ja aktiivne kaitseliitlane Raivo E. Tamm otsustas kandideerida riigikogu valimistel Isamaa nimekirjas.

Raivo E. Tamm leiab, et kõik isamaaliselt mõtlevad inimesed peaksid jõudu mööda poliitikas kaasa lööma, et riik ei libiseks nende erakondade juhtimise alla, kes eestlust millekski ei pea.

«Eesti asja eest tuleb seista samamoodi nagu 30 aastat tagasi. Tahan anda oma panuse parempoolse isamaalise poliitika edenemisele, hindan kõrgelt Isamaa väärtusi ja seetõttu otsustasin kandideerida Isamaa nimekirjas Riigikogu valimistel,» põhjendas Raivo E. Tamm oma otsust.

Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder juhtis tähelepanu, et erakonnaga on hiljuti liitunud mitmed tuntud kultuurivaldkonna inimesed, sest peavad Isamaa väärtusi endale kõige lähedasemaks. Seeder tõstis veel esile, et hinnatud näitleja Raivo E. Tamm on ka pühendunud kaitseliitlane ja tubli spordimees, kes on teinud läbi isegi triatloni.

«Isamaalise inimesena on Raivol süda õiges kohas ja ta on valmis andma oma panuse Eesti asja ajamisse. Sedavõrd visa ja pühendunud inimesega nagu Raivo läheks luurele igal ajal,» ütles Helir-Valdor Seeder.

Raivo E. Tamm on Eesti näitleja, kes on mänginud paljudes rollides nii teatris, televisioonis kui filmides ning kelle tuntuim roll on Allan Petersoni osatäitmine seriaalis «Õnne 13». Raivo E. Tamm on Eesti Teatriliidu ja Eesti Näitlejate Liidu liige ning osalenud pikalt mõlema liidu juhatuse töös.

Ta on Kaitseliidu ja Eesti Reservohvitseride Kogu liige, auastmelt leitnant. Raivo E. Tamm oli aastatel 2017 ja 2018 triatloni IRONMAN Hea Eeskuju persoon, seoses selle projektiga osalenud heategevuses TÜ Kliinikumi Lastefondi ja Tudulinna asenduskodu laste hüvanguks. Samuti on Isata Laste Heaks MTÜ nimetanud ta oma kõneisikuks ning Tallinn Hansa Rotary Tervisefondi «Siniring» oma patrooniks. Eesti Triatloniliit nimetas Raivo hiljuti aasta eeskujuks ja innustajaks.

Erakonnaga Isamaa on hiljuti liitunud või kandideerivad tema nimekirjas sellised tuntud kultuurinimesed nagu näitleja Üllar Saaremäe, lavastaja Ingo Normet ja filmiprodutsent Kristian Taska.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles