Arnold Rutto: kahjuks poliitikud ei võta endale vastutust (6)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Rutto Abhaasias vanematel külas.
Arnold Rutto Abhaasias vanematel külas. Foto: Erakogu

Arnold Rutto, kelle ema jäi Eesti passita, kinnitas, et nad ei ole pettunud riigis vaid ametnikes, kes ei võta vastutust.  

Arnold Rutto kõneles, et tänase seisuga jäeti ta ema, Alli Rutto, Eesti passita. «Politsei- ja Piirivalveameti andmetel ta ei kaotanud kodakondsust aga nad ei väljasta talle passi, viidates, et see on talle ekslikult antud,» rääkis Alli Rutto poeg saatejuhile ja lisas juurde, et erinevad ametnikud on lubanud olukorda lahendada, kuid siiani ei ole lahendust leitud. 

Rutto sõnul ei ole ta pettunud Eesti riigis vaid pettunud ametnikes ja ministrites, kes ei võta vastutust. «Ma ei ole pettunud Eesti riigis. Ma arvan, et teised ei tohiks ka pettuda. Pettuma peaks selles, et meil on ametnikud, kes nii käituvad.»

Kui küsiti, et kes peaks vastutust võtma, siis Rutto ütles, et mitu ministeeriumit peaksid vastutust võtma ja tööd tegema, et probleemi lahendada. 

«Loodan, et jõuludeks see olukord laheneb,» ütles Arnold Rutto saatejuht Marko Reikopile Ringvaates

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles