ERR: Kuressaare linn nõuab endiselt abilinnapealt osa töötasust tagasi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: SCANPIX

Kuressaare linn nõuab kunagiselt abilinnapealt Urmas Sepalt tagasi osa töötasust, sest ametkondlik juurdlus leidis ta olevat süüdi projektirahade kaotamises.

Rahade kadumise tõttu pidi linn nii muusikakooli renoveerimistöödesse kui ka ranna puhkeala rajamisse investeerima täiendavalt kokku üle 126 000 euro, vahendab ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kuigi projektiraha vahendanud sihtasutus Innove oli korduvalt juhtinud tähelepanu puudustele hangete läbiviimisel, ei reageerinud asjaosalised sellele ja Kuressaarelt nõuti neile eraldatud summast 10 protsenti tagasi.

Linn nõuab hanke eest vastutanud Urmas Sepalt tagasi 10 protsenti temaga sõlmitud lepingutasust, otsest karistust linnapea Mati Mäetalu sõnul aga ei tule.

Endisel linnapeal Urve Tiidusel Mäetalu süüd ei näe ja ütles, et linnapea ei saa päevaprobleemidesse minna ning selle eest vastutasid teised inimesed, mistõttu linnapea kapsaaeda pole põhjust kivi visata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles