Fotod: Raplamaal põrkas sõiduauto kokku bussiga, viga sai üks inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul juhtus Raplamaal õnnetus, kui Lipa külas põrkasid kokku auto ja buss. 

Keo küla poolt tulnud naine kaotas libedas paremkurvis sõiduauto Opel üle kontrolli, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud reisibussiga. Õnnetus juhtus veidi enne kella kuut õhtu.

Mõlemad masinad paiskusid kokkupõrke tõttu teelt välja. Sõiduautot juhtinud naine sai vigastada ja ta viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Bussis oli õnnetuse hetkel lisaks juhile veel seitse reisijat, nemad pääsesid vaid ehmatusega. Reisijatele telliti uus buss, mis viis nad sihtkohta. 

Mõlemad sõidukid said niivõrd tugevaid kahjustusi, et edasi ei olnud võimalik nendega enam sõita ja sündmuskohale kutsuti treilerautod. 

Politsei tuletab juhtidele meelde, et suvised sõiduvõtted tuleks unustada ja arvestada, et teed on libedad. Kellel on veel rehvid vahetamata, siis tuleks need kiiremas korras lamell- või naastrehvide vastu vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles