Ühe Tarandi ründaja identiteet on selgunud (46)

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE pikett riigikogu ees läks vägivaldseks, meeleavaldajad kiskusid eurosaadiku Indrek Tarandi lavalt alla.
EKRE pikett riigikogu ees läks vägivaldseks, meeleavaldajad kiskusid eurosaadiku Indrek Tarandi lavalt alla. Foto: Tairo Lutter

​Toompeal eile vägivaldseks muutunud EKRE meeleavalduse videos on näha, kuidas musta jopega mees kisub eurosaadikult ja sotside ridades riigikogusse pürgivalt Indrek Tarandilt mikrofoni käest, võtab natist kinni ja surub ta asfaldile. Saarte Hääl kirjutab, et tegemist on muhulase Meelis Osaga.

Tarandile mindi kallale seetõttu, et ta asus meeleavaldusel omaalgatuslikult sõna võtma ja kutsus sotside poolt hääletama. Esmalt lükati ta lavalt maha ja seejärel lükati asfaldile pikali ning hakati jalgadega taguma.

Esiplaanil mustas jopes Tarandit ründav muhulane Meelis Osa.
Esiplaanil mustas jopes Tarandit ründav muhulane Meelis Osa. Foto: Kuvatõmmis Postimehe videost

Üks ründajatest oli muhulane Meelis Osa, kelle tegemised leidsid aastaid tagasi leheveergudel kajastust, kui ta ostis kinnisvaraarendajana Kihelkonna vallalt 15 aastat tagasi Kiipsaare tuletorni. Paar aastat hiljem kaebas ta valla kohtusse, kuna leidis, et sai tuletorni ostes petta. Kümme aastat hiljem läks vara pankrotipesas müüki.

Loe edasi Saarte Häälest.

Kommentaarid (46)
Copy
Tagasi üles