Rahahädas abilinnapea Artjom hakkas Mihkliks (1)

Villu Päärt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu endine abilinnapea Artjom Suvorov (paremal) trehvas eile teel kohtusaali Elle Tobrelutsu (esiplaanil), kellelt ta väidetavalt üritas välja petta 5000 eurot. 
Tartu endine abilinnapea Artjom Suvorov (paremal) trehvas eile teel kohtusaali Elle Tobrelutsu (esiplaanil), kellelt ta väidetavalt üritas välja petta 5000 eurot. Foto: Margus Ansu

Tartu endise abilinnapea Artjom Suvorovi kohtuasjas kujuneb keskseks küsimuseks, kas kaitsepolitsei läks kahtlustatavat salaja jälgides ja kuritegusid matkida püüdes üle piiri.

Tartu endine abilinnapea Artjom Suvorov vahistati kolm päeva pärast kohalikke valimisi, 2017. aasta oktoobris. Eile jõudis Suvorov (29) kohtu ette süüdistatuna altkäemaksu võtmises ja kolmanda isiku kasuks altkäemaksu küsimises. Samuti on tema süütegude loetelus episood, kus ta helistas kaks korda sundüürnikust endisele õpetajale Elle Tobrelutsule, esitles end Mihklina ning lubas 5000 euro eest abi korteri hankimisel. Naine tundis helistajas ära Suvorovi ega läinud õnge.

See on ka suurim summa süüdistuses. Suvorovit kaitsev vandeadvokaat Aivar Pilv märkis aga eile kohtus, et Tobrelutsu tunnistustes on vasturääkivusi, mida tuleb kohtus täpsemalt uurida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles