Enne jõulupuud: mitmesse põrandavaasi pani florist sooservalt pärit pajuoksad. Ligi paari meetri kõrgust kompositsiooni kaunistavad linnud. «Glamuurseid kuule, päkapikke jm traditsioonilisi jõuluehteid ma sellisele puule ei paneks. Muidugi võib näiteks oksi värvida valgeks, hõbedaseks, kuldseks, katta hoopis litritega või kinnitada neile jääpurikaid, lumehelbeid või midagi muud, mis sobib ühtviisi interjööriga ja jõuluootusega,» pakub ideid Piller.
Enne jõulupuud: mitmesse põrandavaasi pani florist sooservalt pärit pajuoksad. Ligi paari meetri kõrgust kompositsiooni kaunistavad linnud. «Glamuurseid kuule, päkapikke jm traditsioonilisi jõuluehteid ma sellisele puule ei paneks. Muidugi võib näiteks oksi värvida valgeks, hõbedaseks, kuldseks, katta hoopis litritega või kinnitada neile jääpurikaid, lumehelbeid või midagi muud, mis sobib ühtviisi interjööriga ja jõuluootusega,» pakub ideid Piller. Foto: Taivo Piller

Homme on esimene advent ja see tähendab, et ees seisab pühadeks valmistumise aeg. Arter esitleb Shishi disaineri ja floristi Taivo Pilleri kujundatud (taime)kompositsioone, mis sobivad nii linna- kui ka  maakodusse.

Kommentaarid
Copy