Lähenemiskeeld ei hoidnud ära jõhkrat vägistamist (21)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees röövis endise elukaaslase, viis ta Tartumaal kõrvalise järve äärde ning vägistas ta, filmides oma võikaid tegusid. Naine oli varasemalt kaks korda politseist abi otsinud ning mehele oli määratud ka lähenemiskeeld.
Mees röövis endise elukaaslase, viis ta Tartumaal kõrvalise järve äärde ning vägistas ta, filmides oma võikaid tegusid. Naine oli varasemalt kaks korda politseist abi otsinud ning mehele oli määratud ka lähenemiskeeld. Foto: Sander Ilvest

Endine elukaaslane terroriseeris naist järjepidevalt ka siis, kui talle oli määratud lähenemiskeeld. Kannatanu otsis politseist korduvalt abi, kuid langes ometi inimröövi ja vägistamise ohvriks.

Iga kord, kui Anna (ohvri nimi muudetud) koduuksest välja astus, pidi ta hirmuga lootma, et teda ei oota õues Aleksandr – endine elukaaslane, kes oli terroriseerinud teda järjepanu juba pool aastat.

Näis, et naine oli enda kaitseks proovinud kõike: Anna lõpetas vägivaldse mehega suhte, kuid viimane jätkas tema ahistamist; naine pöördus korduvalt politseisse, kuid kurjategija jätkas tema kodu juures käimist; mehel keelati Annale läheneda, kuid seegi ei hoidnud teda eemal.

Endise elukaaslase käitumine läks aina jõhkramaks.

Luupainajalik autosõit

Anna kõige suurem hirm sai tõelisuseks tänavu 16. juuni hommikul, kui ta õue astudes nägi, et Aleksandr teda taas hoovis ootab.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles