Ettevaatust liikluses: teedel tuleb arvestada jäite tekkega

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet kuulutas Pärnumaal kõrvalteedel välja rasked ilmastikuolud, mistõttu liiklejatel palutakse võimalusel vältida kõrvalteedel sõitmist.
Maanteeamet kuulutas Pärnumaal kõrvalteedel välja rasked ilmastikuolud, mistõttu liiklejatel palutakse võimalusel vältida kõrvalteedel sõitmist. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel soolamärjad või soolaniisked ja paljudes kohtades lumised või soolalumesegused, õhtul on teedel jäätumise oht.

Liiklusjuhtimiskeskuse teatel liiguvad täna üle Eesti sajupilved. Mitmel pool sajab lund. Lääne-Eestist on esimene sajuala üle liikumas. Teedel on jäite tekkimise oht. Seega teedel tuleb arvestada libedate lõikudega.

Ilmaprognoosi kohaselt jõuavad hilisõhtul Läänemere lõunaosast saartele uued sajupilved. Uus sadu on aga juba soojas õhus ja oodata on vihma.

Teedel on jätkuvalt soodsad tingimused jäite jaoks ning püsib ka jäävihma võimalus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles