Galerii: Saaremaa liiklusõnnetuses said lõhutud autod, aed ja maja

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kell 6.18 juhtus Kuressaares Pihtla teel avarii, milles said kahjustada neli autot, maja, haagisel seisnud paat ning aed.

Kuressaare patrullitalituse juht Matis Sikk kinnitas, et häirekeskus sai täna hommikul teate Pihtla teel vastu maja aeda sõitnud sõiduautost.

«Esialgsetel andmetel sõitis sõiduauto Audi vastu eramaja aeda ja paiskus sealt vastu kolme autot, millest kaks olid pargitud maja hoovi sisse ja üks maja ette. Lisaks autodele sai kahjustada haagisel seisnud paat. Veel sai kahjustada kinnistul asuva kõrvalhoone sein, sest pargitud autod, millele Audi otsa paiskus, paiskusid omakorda vastu kõrvalhoonet,» selgitas Sikk.

Tema sõnul inimesed õnnetuses vigastada ei saanud ning õnnetuse põhjustanud Audi juht lahkus sündmuskohalt. «Tema isik on kindlaks tegemisel. Samuti on selgitamisel juhtunu täpsemad asjaolud,» ütles Sikk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles