Piltuudis: Jüri Ratas nägi jälle Arnold Schwarzeneggerit (6)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas, Alexander Van der Bellen ja Arnold Schwarzenegger.
Jüri Ratas, Alexander Van der Bellen ja Arnold Schwarzenegger. Foto: Jüri Ratase Facebooki lehekülg

Peaminister Jüri Ratas kohtas esmaspäeval Poolas Katowices ÜRO kliimakonverentsil taas filminäitlejat ja poliitikut Arnold Schwarzeneggerit, kellega ta jäi ka ühele pildile.

«Eesti juurtega Austria riigipea Alexander Van der Bellen andis hingestatud esinemiseks sõna ka filminäitlejale ja poliitikule Arnold Schwarzeneggerile. Tema sõnum oli lihtne – me teeme kõik koos head tööd, aga peame ka edaspidi pingutama, et inimestest tingitud kliimamuutustele vastu seista. Sõnavõtu lõpetuseks kinnitas Arnie oma tuntud lööklausega «I'll be back!»,» kirjutas Ratas sotsiaalmeedias.

Peaminister Jüri Ratas jäi Arnold Schwarzeneggeriga ühele pildile ka mullu detsembris Pariisis kliimatippkohtumisel One Planet Summit, millega tähistati kahe aasta möödumist Pariisi kliimaleppe sõlmimisest.

Jüri Ratas sõi mullu detsembris Pariisis koos Arnold Schwarzeneggeri, Theresa May ning Bill Gatesiga lõunat.
Jüri Ratas sõi mullu detsembris Pariisis koos Arnold Schwarzeneggeri, Theresa May ning Bill Gatesiga lõunat. Foto: Jüri Ratase Twitteri konto

Kliimatippkohtumise töölõunal jagas Eesti peaminister lauda kliimaaktivisti, näitleja ja California endise kuberneri Arnold Schwarzeneggeri, Suurbritannia peaministri Theresa May ning IT-korporatsiooni Microsoft asutaja Bill Gatesiga. Ratas jagas tookord söögilauas tehtud selfit.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles