Politsei sai Balti jaama turul varga kinni püüdnud võimaliku nakkuse saanud naisega ühendust

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei sai ühendust naisega, kes pidas esmapäeval Tallinnas Balti jaama turul kinni kiiresti levivat nakkushaigust põdeva varga.

Esmaspäeval kella 12 ajal proovis 35-aastane naine varastada Balti jaama turuhoonest lemmikloomakauplusest kaelarihmu. Varguses kahtlustatav naine üritas turvatöötajate eest põgeneda, kuid turul olnud naine takistas teda. Politsei palus teisipäeval avalikkuse abi, et leida see abivalmis naine, sest intsidendi käigus puutus naine kokku nakkusohtliku inimesega.

Tänu vanemapoolse naise sekkumisele pidasid turvatöötajad varguses kahtlustatava naise kinni ja andsid ta üle politseinikele.

«Tuvastame naist, et anda talle info, et ta puutus rüseluse käigus kokku nakkusohtliku inimesega ning palume tal pöörduda politseisse ja haiglasse,» ütles Kesklinna jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko teisipäeval.

Politsei ei täpsusta, millise nakkushaigusega tegemist oli.

«Meil oli mure eelkõige selle kodaniku pärast, kes tema füüsilisse kontakti sattus ja selle käigus viga võis saada. Tänaseks teame, et ilmselt õnneks väliseid vigastusi siiski ei olnud,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles