Taavi Aas on keskerakonna esinumber Mustamäel ja Nõmmel (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas otsesaates Otse Postimehest. Saatejuht Vilja Kiisler.
Taavi Aas otsesaates Otse Postimehest. Saatejuht Vilja Kiisler. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Keskerakonna esinumber riigikogu valimistel Mustamäe ja Nõmme piirkonnas on Tallinna linnapea Taavi Aas.

Samas  valimisringkonnas kandideerivad ka riigikogu liige Tiit Terik, Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats ja Vene kultuurikeskuse juht Eduard Toman.

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas ütles, et Aas on tõestanud ennast Tallinna linnapea ametis ning pälvinud kohalikel valimistel pealinlaste usalduse, teatas partei pressiesindaja.

«Tallinn ehitab palju ja algatab palju. Erinevad rahuloluküsitlused on näidanud, et pealinna elanikud hindavad Tallinna juhtimist ning arengusuundi. Selles on kindlasti väga oluline osa just Taavi Aasal ja tema pikaaegsel tööl linna arendamisel. Tallinlased on Keskerakonda aastaid usaldanud ning usun, et samasuguse tugeva toetuse pälvib Aas ja tema meeskond ka Riigikogu valimistel,» sõnas Ratas.

«Oleme olukorras, kus valitsus ja Tallinna linnavalitsus tegutsevad ühiselt, pingutavad üheskoos,» ütles Aas. Ta lisas, et Tallinn on  palju võitnud sellest, et Toompea ja all-linna vastasseis on lõppenud.  «Oluline on, et Toompea ja all-linna läbisaamine jätkuks ka tulevikus.»

Keskerakonna nimekirjas kandideerivad samas ringkonnas ka riigikogu liikmed Igor Kravtšenko, Oudekki Loone ja Tiit Terik, abilinnapea Eha Võrk, Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis, Tallinna linnavolikogu liige Merike Martinson, Vene Kultuurikeskuse juht ja volikogu liige Eduard Toman ning Tallinna Linnavolikogu liige Helle Kalda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles