Viljandimaal lülitus pliit sisse kui kedagi kodus polnud ja tekitas põlengu (6)

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: imago stock&people /Scanpix

Viljandimaal sai eramajas ise sisse lülitunud keraamilisest pliidist alguse väike põleng, mille turvatöötaja tänu valveseadme edastatud tulekahju häiresignaalile kiirelt kustutas.

3. detsembril kella poole viie paiku öösel sai turvaettevõtte G4S juhtimiskeskus tulekahju häireteate Viljandi vallas asuvast eramust.

Olukorda kontrollima sõitnud turvatöötajad vaatasid maja väljastpoolt üle ja midagi kahtlast esialgu ei märganud. Kuna valvesüsteem andis häireteateid edasi, aga kedagi kodus ei olnud, siis uuris turvaettevõtte juhtimiskeskuse töötaja majaperemehelt, kas oleks kuidagi võimalik hoonesse pääseda. Majaperemees juhendaski telefonis, kuidas lukustatud majja pääseda.

Eramusse sisenenud turvatöötaja avastas köögist keraamilisel pliidil tossava plastmassist jääkuubiku resti. Turvatöötaja ühendas pliidi vooluvõrgust lahti ja tuulutas ruumid. Päästjate abi vaja ei läinud.

Miks keraamiline pliit sisse oli lülitunud, ei ole paraku teada.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles