Homme läheb hääletusele 501 rida katuseraha

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu rahanduskomisjoni liige Kalvi Kõva (SDE) möönis, et oleks võinud kõik katuserahasaajad esitada riigikogule eraldi, aga et on juba pikk tava, hääletada neid paketina.
 
Riigikogu rahanduskomisjoni liige Kalvi Kõva (SDE) möönis, et oleks võinud kõik katuserahasaajad esitada riigikogule eraldi, aga et on juba pikk tava, hääletada neid paketina.  Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile riigikogu rahanduskomisjoni ette jõudnud ühekordsete regionaalsete investeeringute ehk katuseraha tabelis on 501 rida, mis lähevad seni arutatud umbes kuue miljoni asemel maksma koguni 7,3 miljonit eurot.

Et mitte üle elada samasugust ehmatust nagu teisel lugemisel novembris, kui valitsuse katuseraha jäi eelarvest napilt välja hääletamata, paneb koalitsioon riigikogu katuseraha homme toimuval kolmandal lugemisel hääletusele ühe paketina.

Riigieelarve teise ja kolmanda lugemise vahele jääval ajal pudistasid koalitsioonierakonnad oma valikul laiali igaüks umbes kaks miljonit eurot. Opositsioonierakondadele jäi jagamiseks mõnisada tuhat eurot, Reformierakond loobus osalemast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles