Samost ja Sildam: SDE ja Isamaa nimekirjades üllatusi ei ole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost
Anvar Samost Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Nädalavahetusel valimisnimekirjad ja - platvormid kinnitanud sotsiaaldemokraadid ja Isamaa suuri üllatusi ega uusi sõnumeid ei pakkunud, tõdesid ajakirjanikud Anvar Samost ja Toomas Sildam Vikerraadio saates «Samost ja Sildam.»

Anvar Samost märkis, et sotsiaaldemokraatide esimehe Jevgeni Ossinovski kõnes oli mõningaid uusi väljaütlemisi, kuid suures plaanis midagi üllatavat ei olnud.

Samosti sõnul tasub tähele panna, et SDE jaoks on Ida-Virumaa põlevkivikaevanduste teema märgilise tähendusega ja nende lubadus, et kaevanduste sulgemist ei tohiks tulla, kuna sealsetele inimestele pole võimalik leida samaväärseid töökohti. Sildam lisas, et selline mõttekäik läheb vastuollu riigikogu keskkonnakomisjoni sotsist esimehe Rainer Vakra juttudega põlevkivi kaevandamise lõpetamise vajalikkusest.

Nii Samost kui Sildam tõdesid, et SDE ja Isamaa nimekirjades suuri üllatusi ei ole, kuid märkisid, et märtsis on kõige jõulisem võitlus ees ootamas Harju- ja Raplamaal, kus kandideerivad nii Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas, SDE esinumbrina eksvälisminister Marina Kaljurand, Reformierakonna esimees Kaja Kallas kui ka kaitseminister Jüri Luik.

Loe edasi ERR uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles