Tartu volinik kaebas Tähismaad kohtusse

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnavoliniku narkolembeseks nimetamine viib blogijad Irja ja Inno Tähismaa kohtu ette. 
Tartu linnavoliniku narkolembeseks nimetamine viib blogijad Irja ja Inno Tähismaa kohtu ette. Foto: Teet Suur

Tartu linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Gea Kangilaski pöördus väidetava laimu tõttu blogijate vastu kohtusse. Vaidlusest peaks selguma nii mõndagi laimamise ja sõnavabaduse kohta. 

Aastaid tagasi oli Inno ja Irja Kohvik üks loetumaid blogisid Eestis. Abielupaar Inno ja Irja Tähismaa arutlevad seal nii poliitika kui ka oma igapäevaste tegemiste üle, kuid selle kõrval leidub ka robustset klatši ja kuulujutte.

Tähismaade blogi veidra ja pika mineviku juures on isegi natuke üllatav, et Gea Kangilaski on esimene, kes üritab Inno ja Irja kohvikut laimu eest vastutusele võtta.

Juulis avaldati blogis postitus «Kas Eesti sotsid ja feminism on narko?». Postituses käsitletakse aastatetagust Eesti Kanepiliidu videot, milles küsiti riigikokku kandideerijatelt nende arvamust kanepi legaliseerimise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles