Tallinnas üle inimese jala sõitnud juht lahkus sündmuskohalt

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: HENN SOODLA / PRNPM/EMF

5. detsembril kell 14.35 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Lastekodu 10 juures, kus sõiduauto Audi A6 juht sõitis üle inimese jala. Politsei otsib pealtnägijaid. 

Sõiduauto Toyota Corolla sõitis mööda Lastekodu tänavat suunaga Krewtzwaldi tänava poole. Talle tuli vastu teine sõiduk Audi A6 Allroad, mis paiknes vastassuunas ning kuna kumbki sõiduk ei teinud ruumi möödumiseks, siis mõlemad sõidukid peatusid ja seisid üksteise vastas.

Üks hetk hakkas sõiduauto Audi juht liikuma ning kuna Toyota juht arvas, et selle käigus riivas Audi Toyotat, tuli Toyota juht sõidukist välja, et olukorda fikseerida.

Audi juht aga ei väljunud autost ning hakkas Toyotast mööduma paremalt poolt. Möödasõidul oli sõiduauto Audi väga lähedal nii teisele sõidukile kui ka selle juhile ning sõitis üle Toyota juhi jala. 

Seejärel lahkus Audi juht sündmuskohalt ning Toyota juht kutsus endale kiirabi.

Täpsemate asjaolude selgitamiseks palub politsei liiklusõnnetuste pealtnägijatel võtta ühendust politsei infotelefonil 612 3000 või kirjutada aadressil pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles