Varraku sõnul on tema tööstiil konkreetne, põhjust tagasi astumiseks kantsler ei näe (16)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tea Varrak
Tea Varrak Foto: Raul Mee / Raul Mee/Mollusk Meedia

Reljeefse juhtimisstiili tõttu kriitika alla sattunud haridus- ja teadusministeeriumi kantsleri Tea Varraku sõnul tunneb ta ministeeriumi toetust ja ei näe põhjust ametist lahkumiseks.

Haridus- ja teadusministeeriumist on lahkunud suur osa tippjuhtkonda ja lahkumise põhjusena vaadatakse otsa ministeeriumi kantslerile Tea Varrakule. Minister Mailis Reps Varraku reljeefses juhtimisstiilis probleemi ei näe.

Varrak ise ütles «Aktuaalsele kaamerale», et tema tööstiil on olla konkreetne. «Olen väga tööd armastav juht, teen tööd südamega. Olen nõudlik enda suhtes ja ma tegelikult arvan ka, et kõik ametnikud Eesti riigis peaksid tegema tööd südamega ja tõsiselt ja olema nõudlikud endi suhtes.»

Varrak ei näe põhjust, miks ta peaks tagasi astuma. «Ma olen täna saanud hästi palju sõnumeid organisatsioonide juhtidelt, kes mind aastaid tunnevad, kes on soovinud mulle jõudu ja öelnud, et sellist otsekohesust ja töö tõsiselt võtmist ongi avalikku sektorisse vaja,» rääkis ta. «Ma tunnen ka maja toetust.»

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles