Tea Varrak lahkub haridusministeeriumi kantsleri kohalt jaanuari lõpus (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tea Varrak
Tea Varrak Foto: Raul Mee

Valitsus vabastas neljapäevasel istungil ametist haridus- ja teadusministeeriumi kantsleri Tea Varraku, tema viimane tööpäev on 20. jaanuaril.

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps esitas neljapäeval valitsusele kantsler Tea Varraku lahkumisavalduse ning valitsus otsustas kutsuda Varraku ametist tagasi, edastas valitsuse pressiesindaja. 

«Tänan Tea Varrakut, kes on kahtlemata energiliselt ministeeriumi uuendanud: nii uute kolleegide kui uute ideede näol. Samas on tehtud talle hulgaliselt etteheiteid seoses tema juhtimisstiiliga. Ministrina ma ei saa nendest mööda vaadata. Kuigi viimased päevad on mõjunud ministeeriumi töörahule häirivalt, kinnitan, et meeskond toimib hästi. Kõige olulisem on taastada ministeeriumis töörahu. Olen seisukohal, et Tea Varraku soov tagasi astuda on mõistetav ja õigustatud,» ütles Mailis Reps.

Valitsus vabastab Varraku 30 päeva pärast, tema viimane tööpäev ministeeriumis on 20. jaanuaril. Uut kantslerit asutakse otsima uuel aastal.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles