Tallinnas jäid pooleli Herne ja Türi tänava uuendustööd

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kevadest hilissügiseni kestnud kümmekond ulatuslikku teeremonti Tallinna kesklinnas on selleks aastaks lõppenud - pooleli jäid tööd Herne ja Türi tänaval. 

«Teedeehituse hooaeg Kesklinnas hõlmas nii magistraalide rekonstrueerimist kui ka kvartalisiseste tänavate remonti ja kergliiklusteede rajamist. Palju on olnud juttu meie linnaosa sellistest suurtest objektidest nagu Gonsiori tänav ja Reidi tee, aga tegelikult remonditi tänavu ka mitmed kvartalisisesed tänavad ja kõnniteed,» rõhutas Kesklinna vanem Vladimir Svet. 

Kesklinna linnaosa 2018. aasta teede- ja heakorrainvesteeringute kava alusel rekonstrueeriti Juurdeveo tänav ja Vana-Pirita tee, taastusremont tehti Gildi ja A. Weizenbergi tänaval ning vanalinnas Harju, Kullassepa ja Müürivahe tänaval.

Lisaks läbisid osaliselt või kogu ulatuses remondi Võlvi, Kristiina, Lätte, Imanta ja Vana-Liivamäe tänav ning Saku tänav 7 lasteaia juurdepääsutee. Suuremas osas lõpetati töö ja avati liiklus ka Türi ja Herne tänaval, ehkki nende lõplik valmimine jääb kevadeks. 

Talvised ilmaolud ei võimaldanud Herne tänava rekonstrueerimist kvaliteetselt lõpule viia. Viivituse põhjustas maa-aluste võrkude, eelkõige gaasitorude kehv seisukord, mis ilmnes lahti kaevamisel. Kevadeks jäi paigaldada pealmine asfaldikiht, teha osa haljastust ning märgistada teekate.

Sarnane olukord on Türi tänaval: elektrikaablite kaitsmise vajaduse ja ilmaolude tõttu viibinud viimased tööd on lükatud kevadesse. Siis rajatakse veel kaks parklat, lõpetatakse kõnnitee ja sissesõidud ning tänavakate koos märgistusega. Tööd nii Türi kui Herne tänaval peavad olema lõpetatud mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles