Lumepall tõi 11-aastasele kaela väärteomenetluse (18)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumepall
Lumepall Foto: Mihkel Maripuu

Kes meist poleks lapsepõlves lumesõda mänginud ja palliga pihta saanud. Möödunud nädalal tõi aga üks seda sorti juhtum 11-aastasele poisile kaela väärteomenetluse. Viskaja isa kahtlustab avalduse taga püüdu ajada laste abil poliitikat.

Läinud reede hommikul loopis Kiviõlis kooli juures 11-aastane poiss lumepalle 11-aastase tüdruku poole. Noorsoopolitseinik Ester Kängsepa sõnul oli laste vahel varemgi arusaamatusi olnud, millest olid teadlikud nii nende vanemad kui ka õpetajad. Tüdruku isa pöördus pärast juhtunut politseisse, mille peale alustati menetlust, et juhtunu asjaolud välja selgitada.

Et tüdruku isa Jaanus oli murega esialgu kooli poole pöördunud, on palliviskaja isa Marek (lapsevanemate nimed on laste kaitseks muudetud) avaldusest politseisse häiritud. «Kool oleks võinud natukene seda asja ise uurida. Küsida teistelt lastelt, kes juures olid, sest pall ei tabanud ja asi olekski võinud sinnapaika jääda,» pahandab ta.

Tema teada oli tüdruku isa esmalt võtnud ühendust kooliga, kust ta politseisse avaldust tegema oli saadetud.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles