Oleviste Hoolekanne ootab kodutute ja vähekindlustatud inimeste jõulupuule toiduannetusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleviste kirik.
Oleviste kirik. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Oleviste Hoolekande palub abi kodutute inimeste jõululaua katmiseks. 

Igal aastal valmistab Oleviste Hoolekanne jõulurõõmu koduta ja vähekindlustatud inimestele. Nii ka nendel jõuludel, mil jõulupuu saab toimuma 28.detsembril, kell 12.00 Oleviste kirikus. See on juba 17 aasta, mil jõulurõõmu ja hoolt pakutakse neile, kes on toimetulekuraskustes.

Oodatud on kõik toiduannetused: koogid, kringlid, pirukad, võileivad, puuviljad, kommid, küpsised. Ära võib tuua ka selle toidukraami, mis kodudes jõulupidustustest üle jääb. Koduta inimesed on tänulikud kõige eest, mida neile järgmisteks päevadeks teele kaasa pakitakse – neile kulub see külmal talveilmal hädasti ära.

Kontsert-jumalateenistusele tuleb juba 17ndat aastat lauluga rõõmustama ürituse patroon Reet Linna, keda saadab Aare Jaama. Sõduriema Reet Kaljula juhendamisel esinevad jõulumuusikaga ajateenijad kaitseväest. Kuulda saab ooperilauljat Pille Lille, Oleviste koguduse liiget Tuuli Heeney’t ning Priit Silda.  

Kirikusse võib tuua ka riideannetusi. Oleviste kogudus palub silmas pidada, et kodutud vajavad selliseid riideid ja jalanõusid, millega külma ilmaga tänavatel viibida. Soojad sallid, mütsid, sokid, kindad, saapad, dressid, teksad, kampsunid on teretulnud ja need võetakse tänuga kaasa. 

Oleviste kogudus võtab toiduannetusi ja ka riideannetusi vastu igapäevaselt, võimalus ette helistada koguduse telefonil 6412241 või kirjutada aadressil oleviste@oleviste.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles