Linnavolikogu usinaim arupärija on Reformierakonnast (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnne Pillak.
Õnne Pillak. Foto: Mihkel Maripuu

Lõppeva aasta jooksul on Tallinna linnavolikogus kõige rohkem arupärimisi esitanud Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Õnne Pillak.

Pillak on esitanud üksinda 23 ning koos fraktsioonikaaslastega 8, ehk kokku 31 arupärimist.

Talle järgnevad Isamaa fraktsiooni esimees Riina Solman ja aseesimees Mart Luik ning SDE fraktsiooni aseesimees Jaak Juske, kes kõik on esitanud 12 arupärimist.

EKRE fraktsiooni liige Urmas Reitelmann on esitanud üheksa arupärimist. Isamaa liige Kaido Kukk, ning SDE fraktsiooni liige Helve Särgava on esitanud kaheksa arupärimist. 29 opositsioonilist linnavolinikku esitasid aasta jooksul 127 arupärimist.

Neist mõni on tänaseni vastuseta. Nii seisab volikogu veebilehel märge «Vastamata» abilinnapea Andrei Novikovile esitatud arupärimise «Kentmanni 13 hotelli ehitus» taga. Arupärimise esitasid EKRE fraktsiooni liikmed Urmas Reitelmann ja Mart Kallas ning sellele vastamise tähtaeg oli 19. detsember.

Aasta viimase arupärimise esitasid samuti Reitelmann ja Kallas ning selle pealkiri on «LGBT propagandafilmi näitamine koolilastele kinos Sõprus». Abilinnapea Vadim Belobrovtsev peab sellele vastama 9. jaanuariks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles