Heategevuslik «Jõulutunnel» on haruldaste haigustega laste jaoks kogunud juba 289 300 eurot

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukaunistused. Foto on illustratiivne.
Jõulukaunistused. Foto on illustratiivne. Foto: Artur Widak / ZUMAPRESS.com

Läbi esimese jõulupüha sai ETV vahendusel kaasa elada ja kaasa mõtelda «Jõulutunneli» tänavusele üleskutsele toetada haruldasi haigusi põdevate laste ravi. Annetustelefonidele helistades on praeguseks kogunenud 289 300 eurot, annetusnumbrid jäävad avatuks 30. detsembri südaööni. 

Anna ja Kristjan Pihli juhtimisel tõi «Jõulutunnel» läbi päeva vaatajateni videolugusid, kohtumisi otsestuudios ja kaunist pühademuusikat. «Jõulutunneli» kogutud annetustega saab Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond toetada haruldasi haiguseid põdevate laste ravi ja pakkuda peredele tuge, et keegi ei peaks raskel hetkel end üksi ega lootusetuna tundma. 

Jõulutunnel
Jõulutunnel Foto: Kairit Leibold/ERR

Eilse saatepäeva lõpuks oli «Jõulutunneli» annetustelefonidele laekunud rohkem kui 280 000 eurot, Lastefondi esindaja Küllike Heini sõnul on fondi kontole laekunud veel 5000 eurot.

«Jõulutunneli» numbrid jäävad avatuks 30. detsembri südaööni. Helistades numbrile 900 7701 saab annetada 5 eurot, numbrile 900 7702 on annetussummaks 10 eurot ja numbrile 900 7703 saab annetada 25 eurot. 

«Jõulutunneli» videolugusid saab vaadata portaalis menu.err.ee, ETV toob kokkuvõtvas saates videolood vaatajate ette veelkord 30. detsembril kell 18.45

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles