PBK näitab Kaljulaidi aastalõpukõne asemel Jüri Ratase tervitust (43)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PBK logo.
PBK logo. Foto: Internet

Eestis tegutsev vene telekanal Pervõi Baltiiski Kanal (PBK) on otsustanud aastalõputervitusena näidata sel aastal peaminister Jüri Ratase (KE) pöördumist.

Jüri Ratase aastalõputervitus läheb eetrisse kell 23.55 ehk samal ajal, kui teised telekanalid näitavad otse president Kersti Kaljulaidi pöördumist Pärnust.

Kuigi PBK vaatajad Eesti presidendi aastalõputervitust ei näe, saavad selle telekanali vaatajad näha kell 22.55 Venemaa presidendi Vladimir Putini aastalõpupöördumist.

Riigikantselei sõnul salvestas kantselei Jüri Ratase aastavahetuse tervituse oma kuludega nii sotsiaalmeedias kasutamiseks kui ka telekanalitele pakkumiseks. 

Valitsuskommunikatsiooni direktori Urmas Seaveri sõnul läksid pakkumised ETVle, ETV+le, Kanal 2le, TV3le, PBKle ja Tallinna TVle. «Oma soovist seda kasutada on teada andnud ETV+, PBK ja Tallinna TV, ütles Seaver, lisades, et venekeelsetes telekanalites läheb see eetrisse venekeelse pealelugemisega.

Kantselei sõnul pole hetkel veel võimalik tervituse täpset maksumust öelda, sest töö teostaja ei ole arvet veel esitanud.

Keskerakonda on varem süüdistatud, et partei teeb maksumaksja raha eest PBK-s valimispropagandat. 

Kommentaarid (43)
Copy
Tagasi üles