Tuul häirib praamiliiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Laevakompanii parvlaev St. Ola Rohuküla-Heltermaa liinil.
Saaremaa Laevakompanii parvlaev St. Ola Rohuküla-Heltermaa liinil. Foto: Raigo Pajula

Tugeva tuule tõttu ei toimu täna reise Sõru-Triigi liinil ning Heltermaa-Rohuküla liinil toimuvad esimesed reisid täna kell 10:30.

Saaremaa Laevakompanii andmetel ei väljunud täna hommikul praamid Heltermaa-Rohuküla liinil. Sõru-Triigi liinil täna praamid üldse ei sõida.

OÜ Väinamere Liinid teatas, et Heltermaa-Rohuküla liinil toimuvad esimesed reisid täna kell 10:30, kui Heltermaalt väljub parvlaev Saaremaa ja Rohukülast parvlaev Hiiumaa.

Saartel puhanguti kuni 29 m/s puhuv loodetuul peatas esmaspäeva hommikul laevaliikluse Hiiumaaga, kuna laevatee läbib süvendatud kanaleid, kus nii tugeva tuulega ei ole võimalik tagada meresõiduohutust. Sellega seoses jäid ära väljumised Heltermaalt kell 6:30 ja 8:30 ning Rohukülast kell 6:30.

Triigi – Sõru liinil katkes liiklus tuule tõttu juba kolmapäeva, 23. novembri õhtul, kui Triigist ei toimunud enam kell 19:00 väljumist. Üha tugevnev tuul ei ole seni lubanud liiklust taastada.

Kuivastu-Virtsu liinil tuul laevaliiklust ei ole seganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles