Narvas üle 100 km/h kihutanud Venemaa turist pandi kolmeks päevaks aresti

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile hilisõhtul pidasid Narva politseinikud tavapärase patrullitöö käigus kinni Kerese tänaval kiirusega 104 km/h kihutanud Venemaa Föderatsiooni registreerimisnumbritega sõiduauto Infiniti. Roolis olnud 31-aastasele mehele määras täna Viru Maakohus karistuseks kolm päeva šokivangistust.

«Teel piiripunkti olnud välismaalane käitus äärmiselt ohtlikult ja vastutustundetult, sõites Narva kesklinnas lubatust kaks korda kiiremini. Pimedal ajal lumisel ja libedal teel kihutanud sõiduk oleks võinud põhjustada väga raskete tagajärgedega liiklusõnnetuse,» sõnas Narva politseijaoskonna juhtivuurija Dmitri Narolin.

«Jalakäijal poleks sel juhul mingit võimalust ellu jääda. Õnneks pidasid politseinikud ohtliku juhi kinni enne, kui toimus õnnetus,» lisas Narolin.

Moskva oblastist pärit sõidukijuht oli kaine ja põhjendas kohtuistungil oma tegu vajadusega jõuda kiiresti piiripunkti. Sõidukis viibisid ka kaasreisijad, lapsi nende seas ei olnud.

Venemaalane toimetati karistust kandma Narva arestimajja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles