Narvas vahistati tapmiskatses kahtlustatav mees

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa parlamendisaadik Rauf Arašukov peeti kinni jaanuari lõpus.
Venemaa parlamendisaadik Rauf Arašukov peeti kinni jaanuari lõpus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

2. jaanuari õhtul löödi Narvas Rahu tänaval asuva maja korteris 43-aastast meest noaga. Samal õhtul peeti kuriteos kahtlustatavana kinni 43-aastane mees. 

Esialgsetel andmetel tekkis meeste vahel konflikt, mille käigus kahtlustatav lõi korduvalt kannatanut noaga.

Kannatanu toimetati haiglasse arstide järelevalve alla ning tema elu ei ole ohus.

Praeguseks on tuvastatud, et pärast kannatanu ründamist ei jäänud kahtlustatav sündmuskohale ega taganud talle abi osutamist. Selle asemel soovis ta jätkata alkoholi tarvitamist ning suundus kauplusesse, kus püüdis varastada pudeli viina. Turvatöötaja pidas mehe kinni. Selleks hetkeks olid politseinikud välja selgitanud võimaliku ründaja isiku ning ta peeti kaupluses kinni ja toimetati politseijaoskonda.

Prokuratuur taotles mehe vahistamist, kuna kahtlustatava puhul on oht uute kuritegude toimepanemiseks. Viru Ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Maarja Germanni sõnul on kahtlustatav varasemalt korduvalt kriminaalkorras karistatud.

«Kahtlustatava näol on tegemist isikuga, kelle kuritegude toimepanemise dünaamika on erinev – vargused, kehaline väärkohtlemine, võõra asja süütamine, vägivalla kasutamine turvatöötaja suhtes ning seetõttu on tema puhul suur tõenäosus uute kuritegude toimepanemiseks,» ütles Germann.

43-aastasele mehele esitati kahtlustus teise inimese tapmiskatses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles