Kihutanud venemaalasest turisti karistati ka sissesõidukeeluga (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihutaja. Pilt on illustratiivne.
Kihutaja. Pilt on illustratiivne. Foto: Postimees.ee

Kohus karistas Narvas 104 km/h kihutanud venemaalasest turisti arestiga, pärast karistuse kandmist määrati mehele ka sissesõidukeeld.

Neljapäeva hilisõhtul pidasid Narva politseinikud tavapärase patrullitöö käigus kinni Kerese tänaval kiirusega 104 km/h kihutanud Venemaa registreerimisnumbritega sõiduauto Infiniti, edastas politsei- ja piirivalveamet.

Moskva oblastist pärit sõidukijuht oli kaine ja põhjendas kohtuistungil oma tegu vajadusega jõuda kiiresti piiripunkti. Sõidukis viibisid ka kaasreisijad, lapsi nende seas ei olnud.

Viru maakohus määras roolis olnud 31-aastasele mehele kolm päeva šokivangistust. Mees toimetati karistust kandma Narva arestimajja.

Pühapäeval tunnistasid Ida prefektuuri politseinikud mehe viisa kehtetuks. Välismaalasele koostati ettekirjutuse lahkumiseks ja ta suunati Venemaale. Mehele kohaldati ka sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile üheks aastaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles