Tallinna Televisiooni uudistejuhiks saab Erki Berends

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Berends
Erki Berends Foto: Toomas Huik

Tallinna Televisiooni (TTV) uudistejuhiks saab viimased 17 aastat Kanal 2-s töötanud Erki Berends.

«Loodan, et minu varasem töökogemus aitab hoida Tallinna TV uudiseid professionaalsel tasemel,» ütles Berends TTV teatel.

Berendsi liitumine on osa muutustest, mis algasid TTV-s juba 2017. aastal, kui telekanalit asus juhtima Revo Raudjärv. Tänaseks on TTV meeskonnaga liitunud Hannes Võrno, Maire Aunaste, Jüri Aarma ja mitmed teised tuntud tegijad ning tulemuseks on Kantar Emori andmetel stabiilselt kõrge vaatajanumber.

Raudjärv ütles, et Berendsi suur kogemustepagas aitab teha veelgi paremat uudistesaadet. «Uudistesaated on TTV prioriteediks ja kindlasti annab Berends uudistetoimetusele professionaalsust juurde,» lisas Raudjärv.

Berends on lõpetanud Tartu Ülikoolis ajakirjanduse eriala ja aastatel 2001-2018 töötas ta Kanal 2 uudistetoimetuses. Samuti on Berends olnud Kuku Raadio peatoimeteja ja jätkab ka praegu seal oma raadiosaatega. Eesti Ringhäälingute Liit tunnustas 2005. aastal Berendsit eetriajakirjaniku aastaauhinna Kuldmikrofoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles