Õhkrelvaga jääpurikaid lasknud mees tekitas Jõhvis äreva olukorra

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhupüss. Pilt on illustreeriv.
Õhupüss. Pilt on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Jõhvis tekitas neljapäeval äreva olukorra mees, kes otsustas liiga ohtlikuks muutunud jääpurikaid õhkrelvaga räästa küljest alla lasta. 

Ida prefektuur märkis, et korrakaitsjad said neljapäeval kõrgema prioriteedi väljakutse Jõhvis Jaama tänavale, kus eakas mees sihtis õhupüssiga korterelamu akende suunas ning oli sooritanud juba mitu lasku.

«Väljakutsele reageerisid koheselt kiirreageerijad ja patrullpolitseinikud. Sündmuskohal selgus hoopis, et mees lasi jääpurikaid, mis katuseräästast rippusid ja talle ohtlikud näisid. Selline vaatepilt on aga päris ehmatav ning mõistetav, et ümbritsevad inimesed ohtu tundsid,» kirjeldasid politseinikud toimunut.

Politseinikud pidasid mehega maha vestluse ning talle selgitati paremaid viise, kuidas purikatest vabaneda. «Õnneks keegi viga ei saanud ja aknad jäid samuti terveks,» lisas prefektuur. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles