Lugejaid jätab linnapealt lapse sünnitunnistuse saamine ükskõikseks

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidulikult sai oma pisitütre sünnitunnistuse raekojas kätte ka tollane Tallinna linnapea Jüri Ratas 2006. aasta veebruaris.
Pidulikult sai oma pisitütre sünnitunnistuse raekojas kätte ka tollane Tallinna linnapea Jüri Ratas 2006. aasta veebruaris. Foto: Ergo Kuld/Postimees

Tallinnapostimees.ee gallupis osalenud lugejatest märkis valdav enamus, et nad ei ole kasutanud ega kasutaks võimalust saada oma lapse sünnitunnistus Tallinna linnapealt.

Tervelt 88,7 protsenti gallupis osalenutest vastas, et nad ei ole kasutanud ega kasutaks võimalust saada lapse sünnitunnistus raekojas linnapealt endalt.

11,4 ptotsenti vastanutest aga märkis, et nad on kasutanud või kasutaksid seda võimalust. Kokku osales gallupis 159 vastajat.

Tallinnapostimees.ee küsis: «Kas olete kasutanud või kasutaksite võimalust küsida kutset, et saada lapse sünnitunnistus raekojas linnapealt endalt?» ning vastuse variandid olid jah või ei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles