Nagu pudru ja kapsad: Kuressaare ligidal uuendatud ristmikul on nüüd ohuolukorrad igapäevased

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusmärgid.
Liiklusmärgid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ehkki maanteeamet asus Kuressaare lähedal asuvat Vaivere ristmikku uuendama eesmärgiga muuta see ohutumaks, on liiklus seal nüüd segamini kui pudru ja kapsad ning koht liiklusohtlikum kui kunagi varem, kirjutab Saarte Hääl.

Kõik veidi enam kui 93 000 eurot maksma läinud tööd tehti maanteeameti tellimusel ära, kuid ohutumaks ei muutunud seal kohalike sõnul midagi. Pigem on ohuolukorrad nüüd igapäevased.

Toimuvast mõõt täis, pöördus Vätta külaselts maanteeameti poole lootuses, et olukord lahendatakse. Selts tõi välja, et muutunud liikluskorraldus on korrektselt tähistamata, teepeenral asuvad märkepostid on paigaldatud liiga suurte vahedega – nende vahelt sõidetakse läbi ning neid sõidetakse ka maha. Samuti on mahapööre Vätta suunas tehtud liig järsk, aeglustusrajata. Libedaga on seega suur võimalus sattuda ohutussaarele otsa ja lõhkuda auto. Pealegi on liiklusmärke ohutussaarelt juba korduvalt maha sõidetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles