EKRE ei näe trollimises probleemi (30)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinise Äratuse asutaja Ruuben Kaalep pöördus eile ise Postimehe toimetuse poole, et õigustada trollimist.
Sinise Äratuse asutaja Ruuben Kaalep pöördus eile ise Postimehe toimetuse poole, et õigustada trollimist. Foto: Kristjan Teedema

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna noorteorganisatsiooni Sinine Äratus juht Ruuben Kaalep tunnistas, et tegeleb teadlikult sotsiaalmeedias valenimede alt trollimisega. Erakonna esimees Mart Helme ei näe selles probleemi.

Postimees avalikustas eile, et sotsiaalmeedia kommentaariumides avaldavad arvamust kümned valenimega tegelased, kellest kahel õnnestus saada arvamuspinda isegi Eesti Päevalehes.

Kirjutasime, et on selliseid trollikontosid, mis paistavad silma ilmselgelt absurdsete avaldustega, kuid ka selliseid, mida on pealtnäha kasutatud avaliku arvamusega manipuleerimiseks. Nii mõnigi isik armastab näiteks vaielda kommentaariumides liberaalsete vaadetega kaaskodanikega ning kiita EKRE poliitikute arvamusavaldusi.

Kommentaarid (30)
Copy
Tagasi üles