Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Fotod ja video sündmuskohalt: Saku vallas hukkus kahe auto kokkupõrkes 64-aastane mees (11)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 15.20 ajal põrkasid Harjumaal Lokuti külas kokku kaks sõiduautot, õnnetuses hukkus 64-aastane mees, kaks inimest said viga.

Liiklusõnnetus juhtus Tallinn-Rapla-Türi maantee 14. kilomeetril, kus põrkasid kokku sõiduautod Ford ja Audi.

Õnnetuse tagajärjel hukkus Fordi juhtinud 64-aastane mees, kiirabi viis haiglasse Audit juhtinud 55-aastase mehe ja tema kõrval istunud 46-aastase naise.

«Selgitame, miks õnnetus juhtus ja kumb autodest vastassuunavööndisse kaldus. Seni kogutud info viitab sellele, et Fordi juhil võis olla turvavöö kinnitamata, Audis sõitnud mehel ja naisel oli turvavöö kinnitatud. Kindlasti selgitame välja ka selle, kas autojuhid olid kained,» selgitas Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Maksim Pekarski.

Maanteeameti andmete järgi oli Fordil kohustuslik tehnoülevaatus tegemata.

Politsei välijuhi sõnul tuleb praeguste heitlike ja kiiresti muutuvate ilmaolude puhul olla liikluses äärmiselt tähelepanelik ja ettevaatlik, varuda sõitu alustades tavapärasest rohkem aega ning arvestada teiste liiklejatega.

Tänavu on liikluses elu kaotanud seitse inimesest.

Kommentaarid (11)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles