Pettunud isa: siseminister Raik võeti EMO vastuvõtule telefonikõne peale, mina ootasin tütrega neli tundi (43)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Katri Raik.
Siseminister Katri Raik. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kas tõesti on ministriametil eeliseid rohkem, kui esmapilgul välja paistab? Häiritud isa kirjeldas talle esmaspäeval EMOs silma jäänud olukorda, kui siseminister Katri Raik vaid telefonikõne peale kohe vastuvõtule kutsuti.

Isa, kelle tütrel diagnoositi EMOs jala pindluu murd, oli tolleks hetkeks oodanud järjekorras juba kaks tundi. Vanem kirjeldas, kuidas ühel hetkel sisenes ooteruumi rõõmsameelne vanem daam, kellel ta esmapilgul ühtegi välist vigastust ei täheldanud. Sisenenud daam polnud keegi muu kui siseminister Katri Raik (SDE).

«Kohe peale sisenemist ta helistas ja talle tuli vastu EMO juht. Elegantselt jättis daam kasuka teda saatvale noorele mehele (ilmselt autojuht) ja läks EMO juhi saatel siseruumidesse. Ta käis veel mitmes protseduuritoas. Kõike seda ilma mingi järjekorrata...rõõmsameelsena,» kirjeldas pettunud isa, lisades, et kokku oodati tütrega vastuvõtule pääsemiseks ligi neli tundi.

Katri Raik kinnitas Postimehele, et esmaspäeval EMOs nähtud daam oli tõepoolest tema «Kukkusin õnnetult randmele ning pöördusin esmaspäeval EMOsse, nagu igaüks minu olukorras oleks teinud ning ootasin oma aega,» rääkis Raik. 

«Ühele murelikule isale võis tõepoolest jääda mulje, et ma järjekorras ei pidanud seisma, sest ootasin arstilepääsu oma ametiautos tööd tehes ning tulin läbivaatusele kohe, kui mind kutsuti. Palun vabandust järjekorras ootajatelt segaduse tekitamise pärast ning tänan PERHi arste ja õdesid professionaalse abi eest, mis võimaldas mul töökohtumistega jätkata,» selgitas Raik tekkinud olukorda. 

Kommentaarid (43)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles