Ehmatavad videod: ülinapp pääsemine laupkokkupõrkest veokiga, BMW ohtlik möödasõit (66)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe lugeja salvestas pardakaamera abil ehmatava juhtumi Keila kandist, kui 18. jaanuaril lumisel teel autot juhtinud mehele sõitis vastu kolm veoautot. 

Postimehele saadetud videost on näha, kuidas ühtäkki otsustab kolmest vastutulevast veoautost kõige tagumine alustada lumisel teel eesmistest möödasõitu. 

«Me mõlemad sõitsime 80 kilomeetrit tunnis, ehk pauk oleks olnud sama nagu 160ga vastu seina sõitmine,» oli roolis olnud Sergei pahane.

Kuid Sergei ei teadnud, miks veoauto vastassuuna vööndisse kaldus. Vaata allolevast videost, miks veoauto suurel kiirusel kaasliikleja ohtu seadis.

Alljärgnevas videos nähtav ohtlik intsident leidis aset Kesk-Eestis. «Rapla- Türi maanteel paar kilomeetrit Türi poole hakkas BMW tegema möödasõitu, kui libedal teel hakkas auto tagumine osa lappama,» kirjutas Postimehe lugeja.

Veel üks video on salvestatud Tallinna-Pärnu maanteel, kus ees sõitnud veok kaldus korduvalt paremale. «Ühes lauges kurves sõitis ta lihtsalt otse (ilmselgelt tegeleti roolis kõrvaliste asjadega kui seda kurvi ei märganud) ja masin läks korraks libisema. Oleks tee olnud lumine nagu varem, oleksid tulemused olnud karmid,» kirjutab Postimehe lugeja sotsiaalmeedias.

Seejärel tegi autost hullumeelse möödasõidu liinibuss.

Kaasliiklejate madala sõidukultuuri pärast nördinud lugeja märgib, et see ületas tema taluvuse piiri. «Olen kaotanud sellise hoolimatuse tõttu liikluses oma kaks sõpra, neist üks hukkus koos oma lapsega. Leian, et igaühel on õigus koju jõuda turvaliselt ja ohutult ning miski ei õigusta ohtlikku liikluskäitumist.»

Kommentaarid (66)
Copy
Tagasi üles