Välismaised plastikakirurgid käivad Eestis patsiente lõikamas

Villu Päärt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalised välismaalt käivad Eestis iluoperatsioone tegemas. Aga kust saab patsient abi, kui kõik ei lähe nagu, plaanitud ja tekivad tüsistused.
Külalised välismaalt käivad Eestis iluoperatsioone tegemas. Aga kust saab patsient abi, kui kõik ei lähe nagu, plaanitud ja tekivad tüsistused. Foto: Shutterstock

 Kes peaks kontrollima, miks ilma eesti keele oskuseta ilukirurgid Eestis vabalt toimetavad?

Hallisegused tumedad karmid juuksed, samasugune must ilmetu kampsun, nagu neid armastas kanda Steve Jobs. Saage tuttavaks, tema nimi on Vasilios Tsiongas. Ta on Eesti arst.

Tema kõrval samal veebilehel vaatab fotolt Triantafyllos Vryzas. Läikiv pealagi, hõbedased juuksed kõrvade kohal. Must päevasärk. Lõunamaine päevitus. Ka tema on Eesti arst.

Tsiongas on sündinud Kesk-Kreekas, õppinud Roomas arstiks ja läbinud Kreekas plastikakirurgia residentuuri. Peale Kreeka opereerib ta Itaalias, Soomes ja Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles