Tänavust Eesti Laulu konkurssi kajastab ka Tallinna TV

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli spordihallis algasid ettevalmistustööd Eesti Laul 2019 poolfinaalideks.
Tartu Ülikooli spordihallis algasid ettevalmistustööd Eesti Laul 2019 poolfinaalideks. Foto: Kristjan Teedema

Lisaks Eesti Televisioonile näeb sel aastal Eesti Laulul toimuvat ka Tallinna TVst.

«Tallinna TV ja Eesti Rahvusringhääling on ka varem teinud koostööd. Meil on olnud näiteks üks Euroopa meistrivõistluste kajastamise ühisprojekt, mis sujus hästi ja nüüd on nii TTV kui ERR leidnud, et koostööd võiks edasi arendada. Meie järgmine ühine projekt on Eesti Laul 2019, kus lisaks ERRile kui põhikorraldajale osaleb ka Tallinna TV,» lausus Tallinna linnapea Taavi Aas.

TTV osaleb tema sõnul nii poolfinaalide salvestustel, kust toodetakse eksklusiivset videomaterjali, reportaaže ja intervjuusid. Samuti jõuavad kõik poolfinaalis kõlavad laulud hiljem TTV ekraanile.

«Tallinna TV on Eesti Laul 2019 meediapartner ja Tallinna Televisiooni  võttegrupp on kohal nii Tartus poolfinaalide ajal kui ka Saku Suurhallis finaalkontserdil ja me toodame eksklusiivset videomaterjali, reportaaže, intervjuusid, uudiseid Tallinna TV eetrisse. Kõik poolfinaalides kõlavad muusikapalad jõuavad hiljem Tallinna TVsse. Intervjuu Eesti Laul 2019 võitjaga on peale finaalkontserti Tallinna TV eetris. Samuti plaanime näidata TTV eetris kokkuvõtvat Eesti Laulu ja Eurolaulu arhiivisaadet, kus kõlavad varasematel aastatel võitnud muusikapalad. Pakume vaatajatele ka eksklusiivset otse-eetri pilti finaalkontserdi ajal Saku Suurhallis, siis kui ETV programmis on eetris «Aktuaalne kaamera. Eile õhtul oli juba Hannes Võrno saatekülaline Priit Pajusaar ja kindlasti intervjueerime ka teiste lugude autoreid ja pakume oma vaatajetele võimalust Eesti Laulu melust osa saada,» täpsustas Tallinna TV juhatuse liige Revo Raudjärv.

Eesti Laul 2019 poolfinaalid on neljapäeval, 31. jaanuaril ja laupäeval, 2. veebruaril. Eesti Laulu finaal on 16. veebruaril Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles