Tallinn tõkestas Eesti 200 katse pensionäre tasuta muuseumi viia (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Eesti 200 esimees Kristina Kallas. Pilt illustreerib artiklit.
Pildil Eesti 200 esimees Kristina Kallas. Pilt illustreerib artiklit. Foto: Erik Prozes / Postimees

Keskerakonna juhitud Tallinna linnavõim tõkestas erakonna Eesti 200 kandidaadi soovi viia oma valimisringkonna pensionäre tasuta Nõmme muuseumi.

«Eile õhtul andis erakonna Eesti 200 koordinaator mitmele Nõmme ja Mustamäe linnaosa valitsuse allasutusele, samuti Nõmme linnaosa valitsusele teada, et erakond võimaldab veebruaris kõikidel pensionäridel end Nõmme muuseumis nimeliselt registreerides pääseda muuseumisse tasuta. Tegemist on pensionäre eksitava infoga, sest reklaamitakse võimalust, mis asutusega pole kokku lepitud ja mida sel moel kindlasti teha ei saa,» teatas Nõmme linnaosavalitsuse pressiesindaja.

Eesti 200 esindaja sõnul oli erakonna plaan maksta kõigi muuseumi külastavate pensionäride sissepääsu eest, kui nad kasuatavad parooli «Eesti 200» ning selles oli ka Nõmme muuseumiga kokku lepitud.

«On väga kahetsusväärne, et Tallinna linn, kes teeb maksumaksja raha eest pidevalt valimiskampaaniat, ei luba konkurentidel oma asutuste pileteid osta. Linnavalitsuse keeldumine tähendab ju seda, et meil ei lubata osta Nõmme muuseumi pileteid oma kampaaniaks, mille üks eesmärk on kohaliku kultuuri edendamine,» ütles Eesti 200 kandidaat Nõmmel ja Mustamäel Siiri Lehtmets kolmapäeval BNS-ile.

«Soovi korral saavad kõik erakonnad vastavalt kehtestatud hinnakirjale oma vaateid või inimesi tutvustavateks üritusteks ruumi üürida ning seda on alati võimaldatud,» ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis linnaosa saadetud pressiteate vahendusel. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles