Sisekaitseakadeemia lõpetas 15 tulevast vanglaametnikku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisekaitseakadeemia vanglaametniku eriala lõpetas 15 kutseõppurit
Sisekaitseakadeemia vanglaametniku eriala lõpetas 15 kutseõppurit Foto: Sisekaitseakadeemia

Reedel said lõputunnistuse kätte 15 sisekaitseakadeemia justiitskolledži vanglaametniku kutseõppe eriala lõpetanud uut vanglaametnikku.

Sisekaitseakadeemia arendusprorektor rektori ülesannetes Marek Link ütles lõpuaktusel, et tegu on viimase lennuga, kes sai diplomi veel akadeemia vanas õppehoones, edastas õppeasutuse pressiesindaja. «Neile järgnev generatsioon saab oma teadmisi ja oskusi lihvida juba uues majas, kus tingimused tööks vajalike oskuste omandamisel on Euroopa kaasaegsemaid,» sõnas Link.

«Tänased lõpetajad jäävad mulle ennekõike meelde oma aususe ning Sisekaitseakadeemia teiste väärtuste – austus, asjatundlikkus, avatus ja areng – kandjatena. See on üks väga tugev lend ja mul on südamest hea meel nad vanglasse tööle saata. Ma olen kindel, et nad saavad seal oma tööga suurepäraselt hakkama,» ütles justiitskolledži juht Triinu Kaldoja.

Lõpetajaid tervitasid ja õnnitlesid lisaks akadeemia rektorile ja justiitskolledži juhile ka justiitsministeeriumi asekantsler, vanglateenistuse juht Priit Kama, Tallinna vangla direktor Hannes Liivak, Viru vangla direktor Marek Aas, Tartu vangla direktori asetäitja Kristo Kulo, ning teised vanglate juhtivametnikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles