Tallinnast veeti möödunud ööpäeval välja 2723 kuupmeetrit lund (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahalli tagused lumemäed
Linnahalli tagused lumemäed Foto: Sander Ilvest

Tänavapuhastuse AS vedas Tallinna keskpiirkonnast välja 1995 kuupmeetrit lund, AS Eesti Keskkonnateenused vedas põhja ja lääne piirkonnast välja 288 kuupmeetrit ja NV Teed OÜ 440 kuupmeetrit lund.

Abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul on Tänavapuhastuse ASi pingutused linna heakorra hoidmisel ka sotsiaalmeedias linnakodanike tunnustuse ära teeninud. «Lumerohkel talvel tänavate puhastajaid heade sõnadega ei hellitata aga täna saabus raske töö tegijaid kiitev sõnum, mis kõlas järgnevalt: «Vaatamata katsumuste rohkele talvele on Tallinna tänavad ja kergliiklusteed väga hästi hooldatud! Ega tavakodanik sellest muidu aru ei saakski, aga kui sõidad iga päev mööda Vana-Tartu maanteed ja näed kui hästi on Tallinna pool korras (seda ka suvel) ja kui kehvasti on hooldatud Rae valla osa, siis tekib küll tahtmine, et Tänavapuhastuse AS hooldaks teid ja tänavaid ka Rae vallas. Igal juhul andke palun tänu Tänavapuhastuse AS meestele edasi ja Rae valla elanikud ootavad neid pikisilmi hooldama ka meie valla teid! Aitäh!»»

Ilmavaatluse  andmetel oli täna 7.veebruari  hommikul kell 8 lumekatte paksus Tallinn-Harkus 30 cm.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles