Vitsut laskis trammipeatuse ümber nimetada

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli ees olev trammipeatus hakkab kandma õppeasutuse nime.
Tallinna Ülikooli ees olev trammipeatus hakkab kandma õppeasutuse nime. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Tallinna linnavalitsus nõustus linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti ettepanekuga nimetada F. R. Kreutzwaldi trammipeatus ümber Tallinna Ülikooli trammipeatuseks.


Vitsut laskis trammipeatuse ümber nimetada Tallinna Ülikooli rektori Tiit Landi palvel. Tallinna nimekomisjon ei pidanud peatusele ülikooli nime andmist põhjendatuks.

Ühtlasi toetas linnavalitsus ettepanekut viia läbi uuring Kadrioru suunalise trammiliini kasutatavuse väljaselgitamiseks, vahendas Raepress. Uuringu läbiviimise eesmärgiks on välja selgitada trammiliinide 1 ja 3 ning nendega paralleelsete liinide kasutustihedus ning tulemusest johtuvalt tööpäevade kella 9.30-st kuni 14.30-ni nimetatud liinidel trammiliiklust vajadusel tihendada.

«Ühistranspordi töö planeerimine ning veomahu korrigeerimine toimub lähtuvalt sõidunõudlusest,» ütles abilinnapea Taavi Aas. «Selle aluseks on loendus- ja vaatlusandmetele tuginev sõitjatevoogude analüüs.»

Aasa sõnul nõustub linnavalitsus efektiivse teenuse tagamiseks trammiliinide nr 1 ja nr 3 ning nendega paralleelsete liinide kasutustiheduse ja täiendava töömahu vajaduse väljaselgitamiseks täiendava uuringu läbi viima.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles