Noortekamp ründas Tallinnas Vabaduse platsi lähedal naist (23)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löömine. Illustratiivne foto
Löömine. Illustratiivne foto Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Ööl vastu laupäeva ründas Tallinna Vabaduse väljaku lähedale jääva kohviku Loca ees 17–18-aastaste noorte kamp 31-aastast naist, keda löödi näo piirkonda. 

G4S juhtimiskeskus sai 9. veebruaril kell 1.21 paanikahäire teate Tallinna südalinnas asuvast kohvikust. Sündmuskohale sõitnud patrull jõudis kohale kahe minutiga. Turvatöötajale jooksis vastu klienditeenindaja, kes teatas, et viieliikmeline poistekamp oli tunginud kallale ühele naisele.

Loca kohvikut pidava ettevõtte Toit OÜ juhatuse liige Marti Metsa rõhutas, et kaklus ei toimunud kohviku sees, vaid majast väljas tänava peal. Kohviku teenindaja läks juhtunut nähes lihtsalt ohvrile appi. 

Teenindaja osutas mööda Tatari tänavat põgenevale noortekambale. Turvatöötaja otsustas neile kohe järgneda ja informeeris samal ajal teisi patrulle. Teine patrull sõitis põgenevatele noortele vastu ning koostöös piirati poisid Islandi väljaku juures ümber. Peksmises kahtlustatavad peeti kinni. Olukorda tuli julgestama veel kolm patrulli.  

Kohviku klienditeenindaja teatas juhtunust vahepeal hädaabinumbrile 112.  

Ühel noormehel olid sõrmenukid ja käed verised ning ta tunnistas turvatöötajatele üles, et tema oli naist löönud. Lisaks selgus, et sel ajal, kui naise kallal füüsilist vägivalda kasutati, filmis keegi kambajõmmidest toimuvat oma nutitelefonidega.  

Turvatöötajad andsid naise peksmises kahtlustatavad isikud üle politseile.  

Kannatada saanud naise vaatasid üle kiirabimeedikud. Turvatöötajate sõnul tuvastati naisel näovigastused ja murdunud hammas. Meedikud viisid kannatanu haiglasse.  

Politsei tegeleb juhtunu täpsete asjaolude väljaselgitamisega. Algatatud on kriminaalmenetlus.

Kommentaarid (23)
Copy
Tagasi üles