Valimiste valvurid taunisid Siim Kallase kiidulaulu Viimsi Teatajas (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16.10.2018. Viimsi, Harjumaa. Viimsi vallavanem Siim Kallas. FOTO: EERO VABAMÄGI/EESTI MEEDIA
16.10.2018. Viimsi, Harjumaa. Viimsi vallavanem Siim Kallas. FOTO: EERO VABAMÄGI/EESTI MEEDIA Foto: Eero Vabamaegi/Postimees /

Sel nädalal tõi kodanikualgatus Valimiste valvurid esile kaks hea valimistava rikkumist, mis kuvasid üldist trendi: Siim Kallase enesekiitus maksumaksja raha eest välja antavas vallalehes ning Jüri Luige koolikülastus, vahendab ERR-i uudisteportaal.

«Veebruari Viimsi Teatajas oli justkui järelehüüe Siim Kallasele, kes lahkub vallavanema ametist, et keskenduda riigikogu valimistele,» iseloomustas valvurite esindaja Andrei Liimets ETV saates «Terevisioon».

«Meie tähelepanu tõmbas aga teisel leheküljel ilmunud intervjuu vallavanemaga,» rääkis Liimets. Tema sõnul on selle intervjuu puhul raske rääkida mingist objektiivsest ajakirjandusest.

«Siin lähevad tõsiselt sassi maksumaksja raha eest ülal peetav valla teavituskanal ja isiklik kampaania,» märkis valvur.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles