Tallinna eelarve võetakse vastu detsembri keskel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra.
Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra. Foto: Peeter Langovits

Linnavolikogus on homme Tallinna tuleva aasta eelarve esimene lugemine, linnaeelarve plaanitakse vastu võtta 15. detsembril toimuval volikogu istungil.


«Kui varasematel aastatel on olnud olukordi, kus ühel istungil tehakse kaks lugemist, siis homme on üks, esimene lugemine. Linnapea esineb ettekandega, tutvustab eelarve põhiprintsiipe ja prioriteete. Kindlasti on oodata palju sõnavõtte ja elavat diskussiooni,» rääkis Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil.

Eelarve järgmised lugemised viiakse tema sõnul läbi järgmisel korralisel linnavolikogu istungil, mis toimub 15. detsembril. «Siis peaksid toimuma nii teine kui kolmas eelarve lugemine, ehk eelarve peaks sel päeval vastu võetama, lisas ta.

«Teiseks lugemiseks saavad linnavolinikud, volikogu komisjonid ja linnavalitsus esitada muudatusettepanekuid. Ka teise ja kolmanda lugemise vahel on volinikel võimalik veel muudatusi välja pakkuda,» selgitas finantsdirektor.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles