Talentide linn: kui kaugele Eesti 200 lendab? (12)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal üllatas erakond Eesti 200 tallinlasi südalinna parklasse toodud väikelennukiga, mis on tänaseks kaotanud oma kaubandusliku välimuse.

Õhusõiduk ei eksi poliitilise välireklaami keelu vastu ning tõmbas Gonsiori ja Laikmaa tänava nurgal asuvas parklas endale möödujate tähelepanu.

Tänaseks on lennuk veetud kõnnitee äärest veidi kaugemale, selle asemel on aga hoopis ühe EKRE kandidaadi näopildiga auto järelkäru. Lennuki välimus on aga muutunud selliseks, et see teeb Eesti 200 kandidaatidele Meelis Niinepuule ja Toomas Uibole pigem antireklaami. Piloodikabiini klaasid on puruks löödud ning valget värvi tiivad ja lennukikere on poriseid jalajälgi täis. Kui selline lennukiromu üldse õhku peaks tõusma, siis vaevalt ta eriti kaugele lendab.

Karm linnakeskkond pole puutumata jätnud ka EKRE kandidaati Urmas Simonit. Nimelt on kellegi kuri käsi täiendanud tema näopilti sarvede ja muu taolisega. Täna lõuna ajal nühkis üks usin mees pildi valgel pinnal olevad sarved maha. Kuid ära soditud nägu ta puhastama ei hakanud, ilmselt poleks pilt seda välja kannatanud.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles