Tallinna lähistel juhtus ahelavarii

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul sattus Harjumaal Tallinna-Rapla maanteel musta jää tõttu viis autot ahelavariisse ning toimus väiksemaid liiklusõnnetusi, mistõttu on liiklus sel maanteel tugevalt häiritud.

Suurem liiklusõnnetus juhtus kella poole kaheksa paiku Sausti ristis, kus põrkasid kokku viis autot, üks autos viibinutest sai ka raskemalt viga.

Seoses selle õnnetusega on Tallinna-Rapla maanteel alates 13. kilomeetrist mõlemas suunas liiklus tugevalt häiritud, politsei reguleerib kohapeal liiklust.

Lisaks juhtus samal maanteel väiksemaid liiklusõnnetusi ja teelt väljasõite, milles inimesed viga ei saanud.

Politsei soovitab täna ennelõunal võimalusel vältida Tallinna-Rapla maantee kasutamist ning leida sihtkohta jõudmiseks alternatiivne marsruut.

Postimehe fotograafi sõnul on mõned õnnetusse sattunud autod juba ära veetud ning praegu märgistatakse kokkupõrke kohti. Mõned autod on kraavis, üks oli keset teed. Tee olevat väga libe. Politsei reguleerib liiklust. Ummikut praegu pole ning liiklus sujub.

Paljud maanteed ja tänavad on täna hommikul väga libedad, Maanteeameti andmeil jäävad teepinna temperatuurid Eestis täna vahemikku +2...-4, mis tähendab, et püsib musta jää tekkimise oht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles